torsdag 28 november 2013

En annorlunda morgon

Inatt trodde jag att huset skulle blåsa bort. Eller åtminstone altantaket. Yr.no skrev att det skulle blåsa 9 m/s så det är ju inte så mycket. Men i byarna var det betydligt mer och så låg väl vinden på från ett håll som gjorde att det kändes i hela huset. Så inatt har det inte blivit så mycket sömn. Sen skulle jag ju upp extra tidigt idag och då sover man ju lite lättare, så man inte ska försova sig.

Idag var jag på jobbet vid 6:45 för jag åkte med mannen idag. Vi lämnade Tyson igår hos svärföräldrarna då vi inte ska vara hemma på några dagar/kvällar nu. Längtar till söndag när vi ska hämta honom igen. Det blir så tyst i huset. Man säger "God natt Tyson" av gammal vana men ingen hund ligger i sin säng. Eller jo det gör han, men sängen står inte hos oss, den har han ju med sig. Inget sällskap bort till brevlådan och hämta tidningen. Ingen liten kiss-promenad innan man åker till jobbet. Jag fick hålla hårt i ratten idag så inte bilen skulle svänga in till hunddagiset av bara farten. Men samtidigt är det lite skönt. Vi slipper ha dåligt samvete för att vi inte är hemma. Vi behöver inte stressa hem för att hämta på dagis. Och vi vet att han har det toppenbra och framför allt så har de gamle det så bra när han är på besök. De kommer ut och får sällskap. Det är en win-win situation.

Men nu väntar jobbet. Bara att köra hårt!
Jag hoppas ni får en toppendag!
Kram Helén

10 kommentarer:

 1. Bra med hunddagis... en hund får väl inte vara ensam mer än fyra timmar! Tryggt att veta att de har det bra!

  Storm här också... KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Det verkar så, skriver en ny :)

  Här har vi också storm.. Känner igen känslan av att lämna bort hunden, men som du skriver så är det det bästa. De behöver ju så mycket närhet och sällskap. Och vi behöver veta att de har det bra :)

  Skönt med lite julklappar, kan tro att det också är bäst när många fyller år runt jul.

  Ha en fortsatt fin torsdag <3 Jennie

  SvaraRadera
 3. Visst saknar man de fyrbenta när man inte har dem hemma, stormigt även här på sydkusten det gäller att hålla i hatten när man ger sig ut. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 4. Praktiskt med bra hundvakter. Ha en fin helg!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 5. Här har det också blåst en hel del idag.
  Hoppas du får en riktigt mysig helg.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Jag flög i medvind till jobb idag. Visst saknar man sin vän när man inte har de hemma. Hoppas ni snart ses igen. Haven fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Ja det känns verkligen som att huset blåser bort när stormen härjar! Nu bara en dag kvar, sen kör vi! Ska bli så kul att stå på scenen med er!! Stor kram och ha en fin fredag fina!

  SvaraRadera
 8. Tittar in för att önska dig en fin adventshelg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Ja jisses vilken storm det har varit!!! Hunddagis är en bra grej!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera