lördag 16 mars 2013

Lördag fm

Mannen gick upp med tuppen i morse och åkte in till sitt jobb för att göra sin bil vårfin, vaxas och putsas. Han är rätt noga med bilarna och de vaxas båda två gånger om året och en gång om året rubbas de och lackförseglas. Han vill gärna att de ska se så gott som nya ut när vi byter bil efter 10 år... Jag är mer en sån som tänker att en bil ska användas och om den är 10 år gammal gör det väl inget om den ser 10 år gammal ut heller?! Men det är hans tid och kraft. Jag ska istället ägna förmiddagen åt att frossa i Nya numret av Sköna hem. Fick hem premierna för prenumerationen i veckan också, härliga handdukar och en tvål från Marseille som doftar underbart av lavendel och oliv. Lyx på hög nivå :-).



Får se annars vad dagen bjuder på. Jag hade tänkt gå en låååång promenad i det fantastiska men kalla vädret, men Tyson har lite ont i sin tass igen, så han haltar lite. Helt plötsligt igår kväll stödde han inte på den. Nu stödjer han lite men den är inte helt kry. Får väl se om detta fortsätter för då får dom göra en ordentlig undersökning. Men det värsta är ju att det går över efter någon dag och ibland några timmar, så han har inte haft så jätteont när vi varit hos vetten och då är det ju inte så lätt att hitta vad det är för fel. Jag hoppas det blir bra snart i alla fall.

Hoppas ni får en fin lördag!

2 kommentarer:

  1. Härligt med helg =)
    Vi är lediga hela familjen och tänker bara njuta och ta dagen som den kommer.
    Stackars Tyson med sin onda tass... Hoppas den blir bra snart!
    Ha en underbar helg!
    Kram C

    SvaraRadera
  2. Låter underbart!
    sv: Åh ja, doften av nybakat är så hemtrevligt fin & mysig. Frukostbullarna blev väldans goda, rekommenderar jag verkligen!
    Lördagskramar. ♥

    SvaraRadera