måndag 4 mars 2013

Ledig måndag

Nu är det dags för årets båtmässa Allt för sjön i Älvsjö. Det är väl ett vårtecken om något. Vi ska dit i morgon och har tagit ledigt för det. Det är skönt att åka en dag mitt i veckan, inte så mycket folk att trängas med då. Och då jag har rätt gott om semesterdagar och inte jättemycket på jobbet just nu så passade jag på att ta dagen ledig idag också. Härligt!

Dagen har spenderats (så här långt) i telefonkö på en timme till veterinären. Tyson skadade tassen igår och har knappt stött på den sedan dess. Vi har fått en tid nu 15.20 så vi ska snart bege oss iväg. Skön att Tyson ändå skulle vara hos svärföräldrarna ända till på torsdag, för dagis kanske inte hade varit det bästa med en skadad tass.

Sen har jag varit en sväng till stan och till frissan. Sist jag färgade håret blev det så hiskeligt ljust, så nu har jag lagt i lite mörka slingor och jag ser mer ut som mitt normala jag igen.

När jag kom hem från stan tog jag med Tyson ut så han fick kissa lite. Stackaren kan knappt gå. Men ute är det ljuvligt väder och lite knoppar hittade jag på några träd, även om snön ligger tjock på sina ställen än så länge.Tyson försöker ta sig upp i skogen för att göra ifrån sig lite.


Den tre-bente Tyson

4 kommentarer:

 1. Vilken söt liten stackars Tyson, hoppas han frisknar till snart! Härliga bilder!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Men stackars lilla Tyson, hoppas det inte är något allvarligt!
  Jo visst bor vi nere vid sydkusten, är bara på besök i ett vintrigt Söderköping.
  I morgon fortsätter färden till Stockholm, men båtmässan är inte inplanerad.
  Ha det gott!
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Vilken söt vovs du har♥
  Vad vårigt och fint du har :) här ligger snön som ett jätte täcke...
  Tro om det någonsin kommer att smälta bort :)

  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 4. Underbart att vara ledig! Så fina bilder också. :)

  SvaraRadera