fredag 29 mars 2013

Gårdagens lilla shopping

Igår var det skärtorsdag och då har vi 2 timmars arbetsförkortning på jobbet. Jag passade på att åka på en liten shoppingrunda. Första stopp blev ICA Signalen där jag inhandlade sill till morgondagens påskbord. Där var jag inte ensam vill jag lova. Fick cirkulera en stund på parkeringen innan jag hittade någonstans att ställa min lilla pärla. Men två sorters sill blev det; Drömsill och Påsksill. Deras egna. Mums!

Sen åkte jag till Unnerstad Gård Inredning, en butik jag velat besöka länge, men det har bara liksom inte blivit av. Och jag blev inte besviken vill jag lova. Så mycket fina saker att jag ville ta med mig hela butiken hem nästan. Lite engelsk stil.
Och se på denna underbara spegel. Lite stor får vårt lilla hus, men så vacker!

 Och skåpet bara älskade jag. Men det var för högt, vi har ganska långt till tak. 
Och tur är väl det för det var i dyraste laget. Men fantastiskt vackert.

Det som ändå fick följa med hem var ett Yankee Candle med doft av Clean Cotton. 
Mmmm, doftar ljuvligt!


Och så en lampskärm.


Hittade en gammal lampfot hemma, inte optimal, men den funkar.Ja, på Unnersta kunde jag gått omkring länge och bara klämt och känt. Men jag hade fler uppdrag. Nästa stopp blev Net on Net och inköp av UV-filter till kamerans båda objektiv och en ny kameraväska så vi kan ha båda objektiven med oss. Jag är ju alldeles ny som amatörfotograf och har inte riktigt fattat det här med filter förrän nu, men jag lär mig.Det var de timmarna det. Sen for jag hem och vi hade filmkväll och åt smörgåstårta och drack vin. Rätt ok avslutning på kvällen. Filmen var Eldorado 2 - City of Gold. Helt ok.3 kommentarer:

 1. Vilken toppendag du fick! Och du, nästa gång du åker till den där fabolous inredningsbutiken- ring MIG!! :-)
  Kram o ha en skön Påsk! Judita

  SvaraRadera
 2. Mysig dag! Söt lampskärm. Det ljuset doftar ljuvligt!!

  Verkligen en tjusig inredningsbutik! Mycket fint!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Kikar in för att önska dig en riktigt Glad Påsk o njut av ledigheten. Kramisar Tina

  SvaraRadera