onsdag 20 mars 2013

Avtryck

Vissa människor sätter sådana avtryck på en att man blir alldeles varm och lycklig när man träffat personen i fråga. Människor man klickar med och känner att man har en sådan samhörighet med. Man delar samma värderingar och tankar och förstår precis vad den andra menar trots att man knappt hunnit förklara vad man menar. En sådan människa har jag mött idag. Och det är lite sorgligt att jag mött henne i mitt yrke, jag som studievägledare och hon som student. Att vi behöver hålla relationen på en professionell nivå när man känner att det här är en person som jag skulle kunna umgås med och förmodligen kunna betrakta som en riktig vän. En person som det bara klickat med. Men jag är professionell och håller relationen på den nivån. Jag hoppas bara innerligt att våra vägar kommer mötas när hon har tagit examen.

2 kommentarer:

 1. Åhh, vilken knivig sits och vad trist! Ja att det är som det är. Jag har uppfattningen att man på äldre dagar har väldigt svårt att hitta VÄNNER.
  Bekanta/kompisar finns det väl alltid gott om men, riktiga vänner är sällsynta.
  Och andra sidan, allt har sin mening, och vill ödet så träffas ni igen=)
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Hej Helén. Tack så jättemycket för din fina kommentar. Vad kul att just du hittade till mig. För att jag fastnade direkt för din blogg :) Ett andningshål! Du verkar brinna för själslig hälsa, som jag gärna gör. Skulle jag bo närmare så skulle jag komma springande till din massage ;)
  /mia

  SvaraRadera