tisdag 5 mars 2013

Båtmässa

Idag har vi varit lediga för att åka på båtmässan Allt för sjön i Årsta. Kl 9 for vi i morse för att vara på plats lagom till de öppnar kl 12. Sen har vi mest gått och njutit, klämt och känt, tittat och drömt och haft en helt underbar dag på mässan. Det enda som inhandlades var två plädar som vi ska ha i uterummet. Så underbart sköna. Man blir ganska trött av alla intryck så vi orkade bara dryga 4 timmar. Sen blev det den obligatoriska pizzan på Pizza Hut på Heron city i Kungens kurva. Det var smaskens.

Vi stannade på Maxi och veckohandlade och nu har vi landat i soffan med en kopp te för att titta på det allra sista avsnittet av House - ever!

För er som undrar så mår Tyson bra. En sträckning i muskeln så han fick en smärtstillande spruta. Svärföräldrarna rapporterar att han inte haltar alls och skulle han få ont igen fick vi lite smärtstillande tabletter att ta till. Men det blir vila i första hand några dagar så han läker ordentligt.

2 kommentarer:

 1. Oj oj oj så himla mysigt du ser ut att ha det i snyggaste filten - jag vill också ha en sådan, fniss:)) Superfin pläd!!! Och vilken trivsam dag du verkar ha haft!!!

  Stöööörsta onsdagskramizen från aka

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt det ser ut. & vad kul med båtmässa!
  sv: Åh, tack så väldans mycket underbara du! Är så otroligt glad över min nya kamera. Kameralycka, hihi.
  Onsdagskramar. ♥

  SvaraRadera