söndag 10 april 2016

En själ som fått lite ro

Här sitter vi på altanen och gottar oss i solen. Det är söndag och min vecka "off work" är snart till ända. Det känns riktigt bra faktiskt. Det har varit en vecka med både långa promenader och mycket bara sitta och inget göra. Har tittat på några avsnitt av Downton Abbey och tagit en lur mitt på dagen. Jag har verkligen använt veckan till återhämtning. Nu känner jag mig skapligt fit for fight igen och det ska bli rätt skönt att återgå till jobbet. Men det har också varit en varningsklocka, jag måste stressa ner och sänka kraven. Och det är bara jag som kan göra det också.

Idag gav jag mig dock ut på en löprunda på en mil. Det blev både löpning och en del gång. Jag känner mig inte riktigt hundra efter veckans förkylning heller. Men jag är nöjd över att jag kom ut på en sån lång runda i alla fall. Det är ju inte så långt kvar till halvmaran i juni och några mil till i benen behövs.

Jag hoppas att ni haft en skön helg, även om den inte är slut riktigt än, och att veckan som kommer blir toppen.

Kram Helén

P.S. Inlägget är skrivet på paddan sittandes på altanen. Appen för Blogger är inte så bra och det går inte att göra centrerad text eller fixa med storlek på bilderna. Men ni får ta detta inlägg för vad det är. D.S.

7 kommentarer:

 1. Så bra att du tagit dig tid för återhämtning! Springa en mil låter tufft i mina öron! Själv har jag promenerat en dryg mil i dag i soldis och det känns rätt bra! Var rädd om dig nu och satsa inte får hårt! Missar du halvmaran i juni så kommer det flera efter det!
  Ha en fin vecka!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du mår bättre. Ta nu det lugnt när du kommer tillbaka till jobbet. Det är ingen som tackar dig om du kör för hårt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Läser dig i mobilen och formateringen ser bra ut!

  SvaraRadera
 4. Låter skönt att du mår bättre! Underbart väder har vi fått också. I love Downton Abbey!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Skönt att du känner dig bättre.
  Tänkte på dig och din vecka igår.
  Funderar på att göra samma sak.
  Som du skriver, det är bara en själv som kan ta tag i det.

  Hoppas att du har bra dagar nu!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Det ser skönt ut! Glöm nu inte att din blogg faktiskt heter Vilrummet, dags att leva upp till namnet lite oftare:)?!

  SvaraRadera
 7. Skönt att höra att du mår bättre Helén och så gott ni hade det där i solen. Jag är så glad att du lyssnade på kroppen och drog i handbromsen. Det är så viktigt. Tyvärr tycks vi ha skapat ett samhälle som bara rusar på i ekorrhjulet och där den som jobbar och hinner med mest hyllas. Men det fungerar inte så. Våra kroppar och själar klarar inte det. Och det är inget tecken på svaghet, det är ett tecken på styrka. Det är styrka och mod att lyssna på sin kropp och säga stopp.
  Jag hoppas att du har fått välbehövlig vila under din vecka och att det gick bra att återvända till jobbet.

  Var rädd om dig Helén.

  Kram Lotta

  SvaraRadera