onsdag 20 april 2016

En lyx att få åka på konferens

I dagarna 2 är jag på konferens i Stockholm. Det är Universitets- och högskolerådet som inbjudit till konferens kring breddad rekrytering och vägledning. Jag ska inte gå in mer detaljerat vad konferensen innehåller, för jag tänker att det inte är av intresse för er.

Det jag istället vill berätta om är den lilla lyxen jag känner av att få åka bort från jobbet ett par dagar. Att min arbetsplats vill satsa lite på min kompetensutveckling och breddandet av min kunskapsbank. Att kunna få nätverka, både med folk från mitt lärosäte men även med folk från andra lärosäten runt om i landet. Roligt och viktigt. Men jag vill heller inte förringa lyxen att få äta god mat och bo på hotell. Och för att inte tala om hotellfrukosten, mums! Det är lyx och jag får känna mig lite viktig. Här bjuder jag på en bildkavalkad från Hotel Diplomat på Strandvägen, det lyxigaste hotellet jag någonsin bott på. Sen får morgondagen visa om frukosten uppfyller kraven och vad konferensdag nr 2 bjuder på. 
Men hittills är jag mer en nöjd! 
Håll till godo!

Kram Helén

 
 
 
Allt detta var bara på vägen till rummet.
Och här kommer det :-)
 
 
 
 
 
 
 
 6 kommentarer:

 1. Härligt Helena! Lite input och miljöombyte kan man leva på länge. Du är jättesnygg!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad härligt, man behöver ny inspiration, lite lyx och lite Stockholmshäng ibland :). Kramen från Liv

  SvaraRadera
 3. Härligt :) Fin du är. Kram och hoppas du mår bra <3

  SvaraRadera
 4. Åh hotell frukost! Njut! Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart fint hotell. Ja lite sådan lyx är härligt att få ibland. Klockan du undrade om har jag köpt på https://www.wish.com/ för 19:- Ha en toppenfin helg. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. I know the feeling! Hoppas du fick fina, givande dagar.

  SvaraRadera