onsdag 11 juni 2014

Likt sirap

Trögflytande, likt sirap, där hela välden går lite som i slow motion och gungar fram. Eller som när man går på ett gungade båtdäck och man måste parera varje steg för att hålla sig på banan. 
Så har mitt huvud känts sen i måndags lunch.
Igår tillbringade jag hela dagen på akuten, dryga 8 timmar, för att försöka ta reda på vad som var fel på min skalle. Alla prover, EKG och skallröntgen var helt normala. Jätteskönt! Så nu tror dom att det är en variant av migrän, fast utan huvudvärk.
Jag kände mig helt utpumpad igår. Mannen kom och hämtade mig och vi åkte och handlade lite mat på Maxi. Sen hem och äta, för jag hade knappt ätit något på hela dagen, och sen stört i säng. Jag var helt slut.
Nu har jag sovit i dryga 12 timmar och känner mig fortfarande trött. Huvudet värker lite och världen är fortfarande lite lite gungig, men bara lite. Jag fick migräntabletter utskrivna och det är kanske läge för en sådan nu.
Det är i alla fall så skönt att veta att det inte var något allvarligt fel i skallen, trots att hela världen befann sig i ett stadium likt sirap.

Kram Helén

5 kommentarer:

 1. Så klokt av dig att uppsöka akuten! Man mår alltid lite bättre när man vet att det inte är något allvarligt på gång! Hoppas nu migräntabletten hjälper och att du blir pigg igen! Själv drack jag alldeles för lite i förrgår och vaknade med panghuvudvärk natten till igår och mådde illa, men nu är vätskebalansen återställd. Det tog en stund innan jag insåg vad problemet var!
  Krya på dig kramar från
  M.E

  SvaraRadera
 2. Lilla gumman <3 Hoppas "sirapsvärlden" ger med sig och allt blir som vanligt igen. ta igen dig och njut av mannens om-pyssel,naturen och tystnaden i skogen!! Kram

  SvaraRadera
 3. Usch stackare du! Jag har ofta spänningshuvudvärk, känner mig yr och är ön i bakhuvudet. Då hjälper spikmatta och avslappningsmusik.
  Hoppas du snart blir bra igen.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Hej! Usch vad hemskt för dig! Vet du om dom tog prover för kristallsjukan? Låter som dina symptom stämmer bra överens där "/ krya på dig!! Kram Ellen-koruso

  SvaraRadera
 5. Usch...det låter inget vidare! Men skönt att de har kollat dig ordentligt. Jag vet att det låter konstigt med migrän utan huvudvärk, men faktum är att jag ibland får problem med synen....synfältet blir taggigt i kanten och blir till slut mindre och mindre....ibland blir det helt svart....urläskigt. Det har jag fått veta är migrän...utan huvudvärk.
  Ta hand om dig!
  Kram Jennica

  SvaraRadera