onsdag 11 december 2013

Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen efter två fantastiska dagar. Det här är det bästa internat jag varit på. Mycket teambuilding, en hel del jobb, mycket nerstressning med mindfulnessövningar. Jag har så himla mycket verktyg med mig, verktyg att ta till i den stressiga vardagen. Det har blivit mycket skratt och jag känner att jag har lärt känna mina underbara kollegor lite bättre och jag har väldens bästa arbetsplats.
Vi har förstås ätit gott och druckit gott och varit i en underbar miljö i vackra Vadstena. Men allt det bra tar ut sin rätt. Allt kan ju inte bara vara toppen. Så på efermiddagen kom huvudvärken och det var bara till att stanna hemma från kören ikväll. Jag har myst med Tyson, slumrat lite och snart kryper jag nog till kojs. I morgon är en ny dag med konferens.

Önskar en härlig kväll till er alla.
Kram Helén

5 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut. Förstår du har haft det bra. Hoppas din huvudvärk släpper. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Underbart hus! Mycket intryck att smälta för huvudet förstår jag, hoppas du sover gott och vaknar pigg och utan huvudvärk!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Så härligt att få såna verktyg med sig!
  Sen är det kul att lära känna sina nya arbetskamrater på ett annat plan.

  Nog är det åldern!
  Är det något jag känner av med att bli "äldre" så är det sömnbehovet.
  Får inte störas=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Det låter som en helt uuuunderbar vistelse i en vacker miljö! Kul att du fått lite matnyttigt med dig från dagarna :)

  Många helgkramizar aka

  SvaraRadera
 5. Oooo så fint och trevligt!
  Önskar dig en fin och skön tredje advent helg
  Kram Lollo

  SvaraRadera