torsdag 26 december 2013

God fortsättning

Här har det varit stiltje, på bloggen alltså. Lusten har inte riktigt funnits. Men nu har jag kommit ner lite i varv och lusten börjar återkomma. Efter helgen i Göteborg, som för övrigt var helt underbart skön, så har julafton förflutit med stort lugn. Jag fick precis det jag ville i julklapp - ingenting. Det är så skönt att slippa köpa julklappar. Julen för mig handlar mer om lugn och att umgås och äta gott. Årets julafton var vi hos mannens föräldrar och det var så lugnt och skönt. Mannen har inga syskon och vi inga barn så det blev bara vi 4 och så Tyson förstås. Idag har vi tagit en härlig tvåtimmarspromenad och sen bara varit, spelat lite Wordfeud och läst en del. Mannen är inte ledig mellandagarna så han ska upp och jobba i morgon. Jag tänkte ta mig in till stan och handla lite. Jag ska ju ha lite födelsedagskalas på lördag (fyller ju 40 på söndag) så lite behöver inhandlas. Det blir inget allvarligt kalas. Gillar inte att stå i centrum på stora fester. Närmaste familjen blir det bara, men det blir mysigt det med. Passar mig.
Nu börjar mörkret falla utanför fönstret. Det blir till att tända en brasa och sätta mig och läsa lite. Precis som jag vill ha julen, lugn och skön. Fast först har jag en lång bloggpromenad att gå då jag inte varit i denna världen på några dagar nu. Ska bli spännande och se vad ni alla har haft för er.

God fortsättning på julen.
Kram Helén

8 kommentarer:

 1. Oj, födelsedag i sikte. Det är lite förberedelser inför det så klart. Fint med orkidéer, mina vita börjar blomma så smått. Ha en fin kväll! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. God fortsättning önskas dig också :) Ni verkar ha haft en riktigt lugn och fin jul. Och jag håller med, jag tycker också att julklappar är överflödiga, tråkigt nog tycker ingen annan det i min familj och släkt ;)

  Oj vad kul med kalas! Förstår att du har lite pyssel att stå i inför det :)

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 3. Låter som ni har haft det härligt! Snart 40 år det tyckte jag var en liten milstolpe när jag fyllde. Jag funderade mycket. När jag väl kom över strecket 40. Blev allt som vanligt igen skönt ! Hoppas du har det bra! Ha en fin annandagskväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Önskar dig detsamma.. en riktigt god fortsättning :)
  kramar

  SvaraRadera
 5. Det låter som du haft en riktigt fridfull och vilsam jul. Här har det varit full fart mest hela tiden och först i kväll har jag haft tid att krypa upp i soffhörnet en stund. Önskar dig också en god fortsättning och välkomnar att du är tillbaka i bloggvärlden!
  Kramisar M.E

  SvaraRadera
 6. Jag gillar det där lugnet!
  Där man bara är och gör vad man har lust att göra.
  Låg hela kvällen igår med en bok, utan att titta på klockan.

  Sköna fortsatta dagar till dig nu/Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att du fick precis den julen du önskade! Det är ju så det ska vara, oavsett vad man önskar sig.
  Kram!

  SvaraRadera