tisdag 1 augusti 2017

En ny semester i antågande


Ha ha, nästan lite komiskt att jag inte gjort ett enda inlägg sedan jag snart skulle gå på semester förra gången, men lusten till att blogga har inte funnits där helt enkelt. Och nu ska jag gå på semester igen, med start i morgon. Jippi!

Men den semester var bra med både en tripp till Oskarshamn och till Halmstad. Jag har skapat en väldigt enkel blogg för våra resor med husbilen som vi använder lite som logg och för att minnas vad vi har upplevt med den. Vill ni följa våra äventyr med den så hittar ni den på https://husbilentuzzen.blogspot.se/

Nu har jag jobbat i 3 veckor och snart 2 dagar och i morgon så stundar en ny period med semester. Två veckor till ska vi ha och det ska bli så skönt. Jag har verkligen längtat efter denna semester. Vid förra semestern kände jag min inte riktigt redo. Jag kände mig vilsen på jobbet och hade inte riktigt grepp om tillvaron. Men nu känner jag att jag har mer koll och jag tror att jag kan slappna av på semestern på ett helt annat sätt denna gång. Och när jag kommer tillbaka från semestern så har jag tillträtt som enhetschef, det är då det börjar på riktigt. Det ska bli så spännande och roligt.

Men först blir det semester igen. Till att börja med blir det en tripp med husbilen Tuzzen och så hoppas jag det blir mycket vila och återhämtning.

Kram Helén

3 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt! Grattis!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till nya jobbet. Så härligt med semester. Jag är på sluttampen av min. Men så är det och går inte att ändra på. Ha en fin dag och semester. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ha det gott med Tuzzen... och njut av ledigheten!

  KRAM Anna

  SvaraRadera