måndag 19 juni 2017

En vecka kvar

Nu är jag inne på sista veckan innan det är dags för lite semester. Det ska bli så skönt. Det har varit en hektisk vår med byte av jobb med allt vad det innebär av både avslutande av gamla jobbet och inlärning på det nya. Men snart stundar två veckors semester.
I helgen har vi hunnit med en hel del känns det som. I fredags åkte vi iväg med husbilen Tuzzen för att "provcampa" en natt. Om ett par veckor så ska vi åka iväg några fler dagar och då ville vi kolla så allt är med och att allt fungerar. Vi skulle åkt till Omberg, men på grund av Vätternrundan var alla vägar dit avstängda. Så vi hamnade på ett litet naturreservat som heter Isberga och ligger straxt utanför Heda (utanför Ödeshög). Så himla mysigt men kullar och ängar. Det blev fricamping så vi fick testa allt utan tillgång på el coh vatten (förutom från vår egen tank och batterier/gas).
Sen på lördagen så åkte vi hem och bytte bil för att ta oss till Motala och titta lite på målgången av Vätternrundan och lyssna på min syster som sjöng. Jättemysigt och härligt väder. Och igår så var vi till stan och handlade lite och sen bakade jag och mannen hölls i trädgården. Sen blev det en kvällstur med båten. Underbart avslut på helgen.
Denna vår har gått så vansinnigt fort. Kommer ni ihåg när man var liten och gick i skolan? Våren var så himla lång och det kändes som om sommarlovet aldrig skulle komma. När väl sommarlovet var här så var det jättelångt och man hann med så himla mycket. Och sen var det eveigheter till julen osv. Det kändes som att tiden verkligen stod still och det var alltid en evighet till nästa roliga sak. Man längtade och längtade. Nu hinner man knappt blinka så är sommaren här med semester. Sen säger det bara swisch och så är semestern slut och halva hösten har gått. Julen hinner man inte förbereda sig inför och sen är det snart vår igen.
Men nu ser jag fram emot att vara lite ledig, även om vår semester i år blir uppdelad på 2x2 veckor med 3 veckors jobb emellan.

Kram Helén

5 kommentarer:

 1. Fin dag ni har haft!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg ni verkar haft! Jag personligen gillar uppdelad semester, "den som spar han har" liksom...:)!

  SvaraRadera
 3. Härligt att det snart är semester. Jag ska jobba två veckor till. Ha en fin midsommar Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Mysig helg!
  Ha en underbar semester nu!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Helén!
  Härligt att läsa om hur ni njuter av sommardagarna och har det gott tillsammans. Jag hoppas att sommaren har fortsatt så. Att du får njuta av både ledighet och kanske lite lugnare på jobbet dessa sommarveckor. Jag håller tummarna för att du inte har ett arbete där det blir fullständig kaos under semesterveckorna utan istället ett där det blir ett lite lugnare tempo. Oavsett vilket så hoppas jag att du njuter av sköna sommardagar och att de blir vackra minnen att trä upp på smultrontråd till hösten. Lite som då man var liten.
  Tack snälla du för all värme och omtanke du har spridit i mina kommentarfält genom åren. Det har alltid varit lika trevligt att se din signatur och mötas av din glädje. Tack snälla du! Och även om jag nu slutar blogga och lämnar bloggvärlden kommer jag kika in ibland för att se hur du har det.

  Ha en fantastiskt fin sommar Helén, lycka till med ditt nya arbete och sköt om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera