torsdag 11 maj 2017

Ett par veckor kvar

Ja, nu är det bara ett par veckor kvar. Tiden går så himla fort. Jag har inte ens hunnit berättat för er som följer mig här vad det är som händer om två veckor.

Jo, om två veckor, den 1 juni, börjar jag på nytt jobb som enhetschef på en avdelning på samma stora arbetsplats som jag arbetar på idag. Det är ett viakriat på drygt 1,5 år och så får vi se vad som händer sen, jag är i alla fall bara tjänstledig från min tjänst där jag är idag så jag vet att jag har något bra att komma tillbaka till om det inte skulle bli förlängning.

Men det känns jättespännande och något jag strävat efter ett tag. Det kommer säkert att utmana mig och ställa krav på mig men jag tror också att det blir en himla rolig utmaning. Jag kommer arbeta djupare med frågor som jag ansvarar för idag och det blir ett område att fördjupa mig i. På min tjänst idag har jag flera områden som jag ansvarar för och jag känner att det ibland blir ganska splittrat. Jag kan lite om mycket men inte så mycket på djupet. Så det ska bli skönt att få ett område att fördjupa mig inom. Ja förutom personalfrågorna då, för det blir ju ett område det också där jag dessutom inte har så mycket erfarenhet inom - än.
Så nu har avslutet påbörjats. Paper ska rensas och sorterats in, de personliga tillhörigheterna ska plockas bort, arbetsbeskrivningar ska skrivas, projekt ska avslutas... Ja det kommer bli två hektiska veckor. Men det ska jag nog ro i hamn.
Snart är det alltså bye bye till denna arbetsplats. Fast kanske på återseende om 1,5 år. Det återstår att se.

Kram Helén

6 kommentarer:

 1. Så skoj...Grattis ❤️
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Åh va spännande! Alltid kul med nya utmaningar. Grattis!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Stort grattis. :-D

  SvaraRadera
 4. Stort GRATTIS och ALL Lycka till till dig!
  Jätteroligt!
  Och varmt TACK för dina fina ord hos mig <3
  Önskar dig en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Låter jättekul och spännande! Önskar dig lycka till!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Grattis! till det nya jobbet och hoppas du kommer trivas. Ha en kanon sommar.


  LOVE Maria

  SvaraRadera