måndag 5 december 2016

En ny vecka är här

Förra veckan var en konstig vecka. Jag arbetade delvis hemma då Tyson behövde lugn och ro. Men det blev ändå ett farnade till jobbet nästan varje dag och jag kände mig ständigt stressad och hade dåligt samvete för att jag varit borta och sen bara satte mig och jobbade. Men en del långa promenader blev det också och mycket vila (i alla fall för Tyson) och det var ju det som var meningen.

I förra veckan fick jag även det besked jag gått och väntat på nästan en månad. Det var inte till min fördel men det känns rätt ok i alla fall. Det är något jag gått och funderat på i två års tid och så tog jag steget med en viss vånda ändå. Men som sagt, det gick inte min väg. Men nu vet jag i alla fall och kan landa där jag är istället och inte gå och fundera på det andra så mycket. Det är en lättnad även det. Det blir bra som det är.
Men nu är det en ny vecka och mycket av det som stressat har passerat och i helgen kändes det som att jag börjat landa igen. I lördags var vi i Stockholm och hälsade på min mans son. Det var mysigt. Och igår så fick jag en del gjort hemma och så var jag till stan och handlade ytterligare en ny skinnfäll till Tyson. Nu hoppas jag verkligen att den får vara hel. Det är verkligen inte likt honom att bita sönder saker. Idag fick han vara i en box som ligger lite avsides så kanske han får lite lugn och ro. Jag hoppas verkligen att han kan må bra på dagis nu.

I helgen har jag även fattat en del beslut angående min träning och det känns också skönt. Men mer om det i ett annat inlägg. Nu står måndagen och väntar på mig. Trevlig vecka alla!

Kram Helén

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt när man gör vissa avstamp och tar beslut, även om de är jobbiga eller tråkiga sådana. Skickar dig en styrke kram

    SvaraRadera
  2. Synd att det inte gick som du tänkt dig. Skönt att du ändå tar det bra. Hoppas det blir bättre med Tyson också. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera