fredag 27 maj 2016

En lek med iPaden

Jag fick ett tips av en kollega med en ny app, Snapseed, där man kan fixa med bilderna i mobilen eller på iPaden. Ikväll har jag därför lekt och testat lite. Det finns massor med kul effekter och annat man kan göra. Bjuder på en bild från i söndags när vi var i Viggeby naturreservat och gick en sväng. 

Tyvärr funkar inte Blogger-appen så bra när det gäller layout på inläggen. Jag ska se om jag kan hitta någon annan plattform om jag inte kan få detta att bli som jag vill. Jag vill inte alltid sitta framför datorn när jag ska göra mina inlägg. 

Idag är det i alla fall fredag, och det tycker jag är underbart! Nu blir det ett glas vin, och sen händer inget mer. Precis som det brukar på en fredag.

Kram Helen

4 kommentarer:

 1. Så fint där vid vattnet. Vilken utsikt! :) Det är roligt att leka med bilder och få till det så som man vill ha det. Det är genom att leka och testa som man lär sig och upptäcker nya spännande saker. Lycka till och ha det så skoj! :)

  Njut av helgen Helén!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att leka med foto. Jag jobbar mycket med ipaden på jobb. Men gör då collage till instagram som våra föräldrar kan se. Sedan använder jag de bilderna och sätter i barnens pärmar. Ett lätt snabbt sätt för dokumentation. Ha en härlig dag. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så rofyllt med en stund vid vattnet!

  Hoppas att du hade en bra helg / Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Blogg.se fungerar utmärkt, bästa appen på marknaden!

  SvaraRadera