onsdag 3 februari 2016

En önskan om mer tid


Det är så mycket som jag skulle vilja ägna mer tid till. Jag vill...
 • ... träna mer. Ok, enligt en del lägger jag nog redan rätt mycket tid på träning . 2 ggr/veckan styrketränar jag. Där emellan försöker jag löpträna 1-2 ggr/vecka. Och nu kanske badmintonen kommer igång igen med en timmes match i veckan. men jag skulle vilja utvecklas, lyfta tyngre och springa snabbare och längre.
 • ... utveckla min yoga. Efter höstens kurs i ashtanga yoga har jag upptäckt att jag gillar känslan av att sträcka ut mina muskler. Jag är däremot inte så förtjust i att göra det i grupp. Men nu har jag lärt mig lite grunder och med hjälp av yoga-appar skulle jag vilja praktisera lite mer hemma. 
 • ... ägna mig mer åt foto. Jag tycker verkligen det är kul att fotografera och skulle verkligen vilja lära mig mer. Jag har gått på kurs, köpt flera böcker och bildbehandlingsprogram, fått både stativ och zoomobjektiv i present och önskar mig en ny kamera och makroobjektiv. Men för att bli bra på någon måste man öva öva och öva.
 • ... utveckla mitt skrivande. Både på att få ner mina innersta tankar men också på att bli en bättre bloggare. Att kunna skriva intressanta inlägg helt enkelt. Jag känner tyvärr att många av mina inlägg blir inte alls som jag tänkt, blir liksom inte så där intressant som jag önskar. I mitt huvud formas fantastiska tankar om inlägg men när de ska skrivas ner blir det ofta inte bra alls. Men jag tänker att det även här är öva öva öva som gäller.
 • ... bli bättre på det här med mat och att äta rätt och näringsriktigt. Laga mat från grunden med bra råvaror. Men till att åka och handla varje dag för att få färska råvaror är steget mycket långt.
Och det finns fler saker jag skulle vilja lägga mer tid på, men någonstans måste jag ju begränsa mig. Och att få mer tid till allt det här ovan är en utmaning bara det i sig. Kan vi inte införskaffa fler timmar per dygn? Eller jag kanske ska välja. Vad vill jag helst hålla på med? Det är svårt. För jag vill ju allt. Jag är lite spretig, så att säga.

Kram Helén6 kommentarer:

 1. Ja det där kanner jag igen allt för väl. När man vill allt och lite till. Yoga är härligt, jag tänkte samma sak i morse att jag måste komma igång med hemma yogan igen. 20 minuter varannan dag. jag tycker du skriver bra och intressant. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Kännner så väl igen det...
  Tiden, den ständiga kamp om den..
  Just nu önskar jag att jag hade mer tid hemma. O mest av allt mer tid med min dotter, som inte bara handlade om att göra skolarbete. Det är inte riktigt rimligt som hon har det nu...
  Å då går hon i fjärde klass.
  Working on it kan jag säga.
  Men tid, ja kan sätta check på alla dina punkter, bara ändra lite i brödtexten sen :)
  Summa: Mer tid till välmående..
  Ha de fint!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 3. Jag veeet...Allt det man vill göra!
  Själv har jag riktat in mig på några saker att göra.
  Åt gången, så kan jag fylla på tänker jag=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Håller med att man vill ha fler timmar på dygnet. Dina intressen är lite lika med mina. Jag älskar också fotografera, träna mm. Hannis är klok. Nog bäst att rikta in sig på ett par saker åt gången. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Planera in tiden så går det bra. Bara att priotera vad du tycker är kul.

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Ojoj känner verkligen igen mig! Läste en artikel om att vi mänskor sällan har en hobby nuförtiden, man lägger tid på en massa crap liksom. Jag vill träna mer, gå en golfkurs, läsa mer böcker, blogga oftare (usel nuförtiden) o göra roliga utflykter i helgerna... Ja du ser, det går inte ihop sig! Kram

  SvaraRadera