tisdag 4 november 2014

Jag hade hoppats på lite mer

Oktober och slut och jag stänger därför chansen att kommentera på En fredag i oktober där jag för varje kommentar skänker 10 kr till Bröstcancerfonden. 13 kommentarer blev det vilket resulterade i 130 kr. Stort TACK till alla er som bidrog med en kommentar! Jag hade hoppats på lite mer, så jag lägger till lite själv. 200 kr kommer att sättas in på Bröstcancerfonden i morgon.
Då är det tisdag igen. Veckans tristaste dag tycker jag. Energin som jag fått från helgens ledighet har tagit slut och det är långt kvar till nästa helg. När onsdagen kommer så är man halvvägs och sen går det av bara farten. Men tisdagen är så seg, så seg. Som tur är har vi tisdagsfika (istället för fredagsfika) på jobbet, det är ju något som piggar upp i alla fall. Men det är bara att bita ihop och ta sig an den här dagen också.

Önskar er alla en fin tisdag.
Kram Helén

8 kommentarer:

 1. Det är bra gjort av dig att skänka lite till!
  Kan hålla med dig om tisdagar...det är då jag brukar tappa kraften en stund.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Mysigt med tisdagsfika, mysigt med fikastund överhuvudtaget på jobbet det har inte vi, vi sitter bara vid skrivborden HELA dagrna sååååå trist.....och snart är det onsdag ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Åhh nej, jag som missat att kommentera :(. Superfint gjort av dig!

  SvaraRadera
 4. Man hoppas alltid på lite mer, men fint att du lägger till lite ändå.
  Snart är tisdagen avklarad och det känns lite närmare helg iaf.
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jag satte också in pengar på Cancerfonden. Samlade inte kommentarer utan bara skänkte ändå. Tisdagar för mig är min långa arbetsdag. Fast jag känner att när det är gjord är nästan halva veckan avverkad. Så det känns rätt ok. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Bra slant!!

  Min tisdag har varit helt ok!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Fin slant till en fin sak. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig ide! De hade jag helt missat (eller glömt bort) annars hade jag kommenterat mera. Jag har själv två som gått igenom bröstcancer. Allt som kan hjälpa forskningen är viktigt. Kram.

  SvaraRadera