söndag 14 september 2014

Där varje dag börjar


På vardagar är det denna syn jag ser när klockan ringer, eller rättare sagt radion börjar låta, klockan 5.15. Pust, det är tidigt. Fast jag är ganska morgonpigg och det går rätt bra att kliva upp så dags. Hellre vara på jobbet tidigt och få gå hem skapligt från jobbet. Fast på helgerna så sover vi längre. Tyson vaknar kl 6 även på helgerna och vill ha frukost så då är det bara att gå upp och släppa ut honom i trädgården för att kissa och sen får han mat. Sen går vi och lägger oss igen och sover till någonstans mellan 8 och 10. Så skönt och mysigt att få krypa ner igen och sova några timmar till.  

Där varje dag börjar är temat på denna veckas Fotoutmaning vänner emellan. Fler bidrag kan ni hitta hos Maria O här: http://mariao.se

Idag är det söndag och vi börjar med badminton igen efter ett långt långt uppehåll. Vi får se om jag minns hur man gör. Sen blir det en kort sväng på Bomässan och givetvis en tur till vallokalen. Idag avgörs Sveriges framtid. 

Kram Helén

11 kommentarer:

 1. Även om jag också är en morgonmänniska så tycker jag att kvart över fem är i tidigaste laget men jag håller helt med dig om att det är skönt att komma till jobb tidigt för att sedan få ut lite mer av eftermiddagen. Önskar dig en fin dag och hoppas att det blir roligt med badminton.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Men puh så tidigt, men fick man önska så skulle man börja senare och sluta tidigt också. Önska kostar ingenting, typ

  Ha nu en fin dag, här skiner solen :-)

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Enda fördelen med att börja tidigt är att man slutar tidigt hihi och kan
  njuta av eftermiddagen ledig.
  Ha d gott Kram Arja

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning. Visst är det skönt att gå upp tidigt och sluta tidigt. Ha så kul på badmintonen Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ajaj 5.15 är tidigt att kliva upp. Förr när jag jobbade nätter kunde jag behöva kliva upp 3.15 men det håller inte kroppen för längre. Skönt att du kan få lägga dig igen på helgerna i alla fall.=)

  SvaraRadera
 6. Visst är det tidigt, jag går upp den tiden oxå men försöker att komma upp kl 5 men det brukar gå sådär... Börjar inte jobba så tidigt men tar alltid en morgonpromenad- Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Pust nu är det ju mörkt den tiden... Jag går upp vid 6 (men vaknar ofta tidigare...) och är på jobbet ca 7.40 men vete tusan om jag går hem tidigare :) Försöker samla på mig lite tid på nya jobbet om msn behöver vara ledig lite. Kram

  SvaraRadera
 8. Oj så tidigt! Jag är glad att jag slipper det numera, men när jag pendlade strax över en timme till jobbet var det också min vardag med så tidiga morgnar. Nu kan jag sova nästan en timme längre:)

  Ha en fin start på kommande vecka!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 9. Kvart över 5 är verkligen tidigt. Pluttan brukar vakna vid 5:30 ibland och det är inte riktigt så att jag hoppas upp av glädje då.
  Va kul med badminton. Den där runda greten med en pinne på kallas racket. Det är jag nästan säker på ;)

  SvaraRadera
 10. Usch vilken tidig tid att starta varje morgon på....... Tur du är morgonpigg. Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Missade fotoutmaningen igår, då jag var på resande fot och på kvällen hamnade framför TVn och valvakan!
  Svar: I de valdistrikt där jag bor är det 30 procent som röstat på SD! Med barnbarn som inte bara har rötter i Sverige är det svårt att bortse från dessa procent. Det blåser kalla otäcka vindar över Europa!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram M.E

  SvaraRadera