lördag 9 augusti 2014

Känner mig redo

Det är lördag eftermiddag och vi är precis hemkomna från en liten promenad. Vi har haft en natt och dag på sjön. Ljuvligt väder om än lite blåsigt på eftermiddagen. Middagen har mättat magen och en dusch väntar för att sen piffa till mig lite inför konserten ikväll. Har rabblat texter och nynnat på stämman. Väskan och tältet är framställt inför morgonens start på den road trip till Skåne som jag och min syster ska göra nu en vecka. Så jag känner mig redo. Resten av helgen - Bring it on!

Jag hoppas ni alla får en skön lördagskväll och är ni i närheten av Linköpingstrakten, leta er fram till Ljungsbor och Upplevelsekvällen. Vi uppträder kl 21.30.

Kram Helén 

6 kommentarer:

 1. Hoppas din konsert går bra. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Spännande! Hoppas allt klaffade och att ni fick en trevlig kväll!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Wow, så häftigt. Vad uppträder ni med? Gick det bra?

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hoppas konserten gick bra. Men det gjorde det säkert. Hade varit kul att vara där. Ha en fin onsdag. kram Annika

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas konserten gick bra och att ni fick en fantastisk kväll. Likaså hoppas jag att du och din syster njuter av sköna dagar här nere i Skåne? Att ni njuter av just era pärlor och att vi skåningar har visat oss från vår allra bästa sida. Tyvärr är väl vädret si sådär just nu men jag hoppas att ni har haft det riktigt gott tillsammans oavsett vädret.

  Ta hand om dig!

  Kram Charlie

  SvaraRadera
 6. Hoppas det gick bra på konserten och att road trippen blev riktigt mysig och lyckad!

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera