måndag 5 oktober 2015

En återkomst


Den 1 februari skrev jag mitt senaste inlägg. Min tanke var att ta en paus från bloggandet. En paus som kanske blev aningens längre än vad jag kanske hade tänkt. Inför beslutet låg tankarna kring varför jag egentligen bloggade. Var det för mig eller var det för någon annan? För om jag inte var aktiv och kommenterade på en massa andra bloggar så fick jag själv heller inte så många kommentarer. Och någonstans kändes besvikelsen med uteblivna kommentarer om jag själv hade haft hektiska dagar och inte hunnit kommentera hos andra. Jag bloggade inte längre bara för min egen skull utan för bekräftelsens skull. Så därför blev det en paus, för att hitta mig och lusten igen.

Så här är jag nu igen. Lusten har återkommit och jag känner att jag har saknat det många gånger. I slutet av augusti fick jag en kommentar på mitt senaste inlägg av Min plats i solen om att jag var saknad och suget efter bloggandet blev bara större och större. Men jag har inte riktigt vetat hur jag skulle börja igen. Det är ju så mycket som har hänt under dessa månader. Men nu har jag börjat och jag kommer inte göra en resumé av vad som pågått i mitt liv under bloggpausen, utan ni får haka på här och nu igen. Om ni vill och har lust!

Kram Helén

7 kommentarer:

 1. Hej hej, jag är kvar:-)
  Kul att höra från dig!
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Helén!

  Härligt att ha dig tillbaka igen. Du har varit saknad ska du veta. Det där med paus då och då är nog klokt tror jag. Oavsett vilken typ av sociala medier det handlar om. Att våga ställa frågorna kring varför man gör något och vad som känns bra och mindre bra. Våga välja den väg som passar just dig. Och vad härligt att blogglusten dök upp igen. Skriv när du har tid och lust och blogga om det du vill. Vi finns här. :)

  Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Välkommen tillbaka till bloggandet och blogg-glädjen!

  SvaraRadera
 4. Så kul att du är tillbaka i bloggvärlden! Nu har jag ju följt dig på Instagram så jag vet att du haft en härlig sommar med mycket båtliv!
  Själv har jag fått prioritera andra saker än bloggvärlden en tid, men det blir ett inlägg då och då, även om det inte längre blir varje dag!
  Kramisar M.E

  SvaraRadera
 5. Kul! jag läser gärna hos dig. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Härligt att se dig i bloggvärlden igen. Har saknat dig. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Välkommen tillbaka :) Så himla skoj. Kramen

  SvaraRadera