söndag 14 december 2014

Söndag

I fredags kom den där stormen som kunde skapa oreda i södra Sverige. Här blev det inte så falrligt, men den efterlämnade sig ett litet täcke med vit snö. Härligt att det lyser upp tillvaron lite för oss. Och skönt att Tyson inte blir alldeles smutsig på våra promenader. Och gud vad glad jag är för mina Icebugs. Utan dem vore jag som bambi på hal is.

Så har det blivit söndag. Mannen min ligger nerbäddad. Nu är det hans tur att ha åkt på den där rejäla förkylningen som jag låg i hela förra veckan. Jag är inte riktigt kry än, men orken finns där även om inte den rinnande näsan och hostan riktigt gett med sig än.

Idag  har jag tagit en omgång med snabeldraken och nu ska jag snart fixa lite middag. I em blir det kalas då pappas fru fyller år. Sen har den här helgen också gått. Hu geda mig vad det går.

Önskar er alla en härlig söndag!
Kram  Helén

6 kommentarer:

 1. Trist att behövs bli sjuk! Inte kul men skönt att du är frisk i alla fall.

  Ingen storm här men vitt och vackert fast idag är allt borta!

  Fin tredje advent till dig! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken envis förkylning!

  Visst var det skönt med snö. Ljuset och lite kyla gjorde susen.
  Nu är det blött igen men det kommer väl mera=))
  Bra vecka till dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Tråkigt med förkylning! Två i mitt team var sjuka förra veckan o jag hoppas verkligen slippa undan.... Härligt med lite snötäcke, vi har fått lite med här men oj vad halt det var idag på en promenad, borde skaffa mig såna där Icebugs med. kram Milla

  SvaraRadera
 4. Så fint med lite vit snö! Vi har sett solen två dagar i rad, men dagarna känns alldeles för kort! Lite vitt på marken skulle lysa upp, men här har inte ens gubben Frost visat sig ännu.
  Krya på Er hälsningar till Er båda!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. De var ju så härligt med lite snö lagom till Lucia. Synd bara att de inte fick ligga kvar. Hoppas verkligen på mer snö till jul. Kram / fd finurliga fröken

  SvaraRadera
 6. Härligt att det inte blev så farligt och även att det är lite vitt nu. Här, söder om Gbg kom det också snö. Den var borta när jag vaknade och kvar fanns bara en besviken dotter ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera