tisdag 16 juli 2013

Kan man ha det bättre?

Här kommer en liten hälsning från sjön. Vi har varit ute sen i torsdags kväll. I fredags tog vi oss till Horn där vi mötte upp med Katja och Mårten. Lite grillat, vin och allmänt mys! Det har blivit tradition nu att åka till Horn fredagen innan marken på lördagen. På Annas café är det håll-i-gång på kvällen men myggen gjorde det outhärdligt. Vi satte oss i vår båt istället, tände ljus, åt godis, drack vin och kaffe och myste. På lördagen var det marken och då jag fått lite solsting införskaffades denna fina hatt :-)
På em åkte vi vidare till en ö och jag lade mig i skuggan och försökte återhämta mig. På kvällen kände jag mig bättre och vi kunde njuta av solnedgången. Sen har vi varit och hälsat på en kollega som har en sommarstuga i Kärra och varit i Björkfors nya hamn. Nu ligger vi på Bjuggö i Åsunden och njuter. Det blåser 7 sekundmeter men vi ligger på läsidan så det är bara lite vågor som går runt hörnet. 
Det har gungat lite inatt men det har inte gjort något. Kan man ha det bättre än när man vaknar på morgonen, ta ett dopp, äta frukost och sen sätta sig på en klippa och njuta i solen? Tror inte det. Vi lever ett enkelt med lyxigt liv just nu. Älskar lugnet, att inget göra, bara titta på vågorna och filosofera.

En liten humla kom på besök också. 
Inlägget blir lite enkelt från min mobil. Har lite svårt att kika in hos er men jag ska läsa ikapp när jag kommer hem. Vi drar oss nog hemåt på onsdag em. Gräset behöver klippas :-(. 

Kram Helén 
6 kommentarer:

 1. Men så himla härligt!!
  Vilken njutning att bara kunna doppa sig direkt på morgonen tänker jag.
  Sånt där laddar man batterierna med!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med sommar och hav, men solsting och mygg, det hopppar jag gärna över!
  Snygg hatt du köpt, den får du nog använda flitigt så du inte blir sjuk igen!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 3. Härligt soligt sommarväder ni har, här är det kallt och regn, så trist! Men det skulle bli bättre tlll veckan har dom lovat! :)
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Visst är det ljuvligt i solen =) Ha en toppen fin dag. Kramen

  SvaraRadera
 5. Härligt! och så härligt hunden har det på sin dyna :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 6. Så härligt ni har det! Har tjatat hål i huvet på maken om att vi ska skaffa båt men nej, det blir ingen så nu har jag gett upp. Kanske lika bäst, eftersom ingen av oss är nån meckarmicke o vill lägga den tiden det går åt då den är på land liksom... Men jag håller absolut med dig. Ingenting går nog upp mot det där: lugnet, morgondoppet och att bara vara, nästan som ett med naturen.
  Fortsätt o ha det skönt!
  Kram kram Judita

  SvaraRadera