tisdag 26 januari 2016

En månad av ledighet, jobb och kursstart
Januari är snart slut och årets första månad är till ända. 
Jag hänger inte med riktigt. 
Det går så fort fort fort. 
Snön kom och likaså kylan. 
Den stannade i några veckor, men nu visar termometern flera plusgrader och snön rinner sakta bort. Det var vackert när det var kallt och träden var alldeles fulla med små små kristaller. Men jag tycker det är minst lika härligt nu när det inte är så där bitande kallt att man knappt kan sticka ut näsan utanför dörren innan man förfryser sig.

Året har börjat med någon veckas semester där vi gjorde absolut ingenting. 
Vi bara slappade och njöt av att inte behöva ställa klockan, vi kunde sitta länge och äta frukost, tända en brasa och läsa lite, tog promenader i fina kalla vädret. Ja, vi hade det riktigt skönt den där första veckan på året.

Sen har jobbet rullat igång igen och det är som vanligt ganska mycket att göra. Det är roligt, jag gillar att ha mycket att göra och jag trivs verkligen med mitt jobb.

Denna termin ska jag dessutom läsa en kurs i Organisationsteori, ledarskap och motivation vid sidan av jobbet. Det ska bli roligt att få fördjupa mig lite i ledarskapsfrågor. Sen får vi se om det leder någonstans i framtiden. Det vet man aldrig.

Kram Helén

5 kommentarer:

 1. Alltid kul att fördjupa sig i saker.
  Bra ledare behövs alltid så jag hoppas att du fortsätter på den vägen!

  Hänger inte heller med riktigt...
  Trodde att jag hade koll på det där med tiden men icke=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Trevligt att få gå kurs i ledarskap. Härligt att du har haft det bra. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Det går alldeles för fort! Idag har vi haft vårväder! Sol, plusgrader, fågelkvitter och barmark. Var det verkligen tjock is på Bråviken, snö och -17 förra veckan?!! Känns konstigt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Tycker egentligen att januari och februari bara är transportsträckor fram till våren, så för mig får gärna de här månaderna gå i expressfart. Låter som spännande ämnen att fördjupa sig i. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att det nya året har börjat bra Helén och vad spännande med kursen. Hoppas att det kommer vara intressant och givande. :)

  Ha en fin start på februari och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera